Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Pijit massage

Pijit betekend masseren in de Indonesische taal. In de Indonesische cultuur wordt deze vorm van massage doorgegeven van ouderen op jongeren, van generatie op generatie.

De pijit massage is ooit ontstaan door de behoefte de ander een gevoel van welzijn te laten ervaren. Bij de pijit massage wordt de nodige kracht en vaardigheid van de behandelaar gebruikt om het lichaam en de geest van de cliënt toegankelijk te maken om energie te ontvangen.

Het lichaam wordt op deze manier in staat gesteld op toereikende wijze afvalstoffen af te voeren en te helen op de pijnlijke plekken.

Ik heb helende en helder voelende handen. Indien ik aanvoel dat een cliënt te gevoelig is voor een pijit massage, kan (in overleg met de cliënt) worden besloten alleen te magnetiseren in combinatie met/of een lichte ontspannende massage.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 06-24675333 of 015-8872360.